Calculator Polysul-fit pentru Polysuphate

Opțiunile Polysul-fit

Calculatorul este disponibil sub forma unei aplicații pentru dispozitivele Android și Apple ori pentru utilizarea online pe orice dispozitiv.

iPhone si iPad Dispozitivele Android Utilizare online

 


Calculator Polysul-fit pentru Polysuphate

Doriți culturi sănătoase și puternice și producție ridicată? Instrumentul nostru vă vine în ajutor.

Calculatorul este disponibil acum online, în App store pentru iPhone și iPad și în Magazinul Play pentru dispozitivele Android (pentru China, linkurile sunt următoarele: pentru App store și pentru Magazinul Play).

 

Calculatorul Polysul-fit pentru Polysulphate este un instrument eficient și ușor de utilizat, destinat calculării dozei corecte care trebuie aplicate în funcție de plantele cultivate și situația din ferma dumneavoastră.

Simplu și eficient

Pentru a utiliza aplicația, trebuie doar să introduceți tipul de cultură, metoda de cultivare și tipul de sol, iar calculatorul Polysul-Fit vă oferă imediat doza recomandată de Polysulphate. Sunt disponibile și opțiuni suplimentare, care vă permit să rafinați calculul pentru culturile irigate sau în funcție de caracteristicile solului.

Prin înregistrarea gratuită, toate recomandările sunt salvate în aplicație și le veți putea accesa ușor ulterior. Totodată, puteți primi recomandările direct la adresa e-mail indicată.